Директен вносител, търговия на едро и дребно със спално бельо и хавлиени кърпи

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси от потребителя свързани с онлайн покупките и домашния текстил

Със следващите текстове се стремим да отговорим на най-често задаваните въпроси от Вас - потребителя, за да спестим вашето време.

За всякакъв тип консултация можете да се свържете с нашите любезни и усмухнати служители тел.0877677780

 

1. Матракът ми е размер 160/200 , какъв размер трябва да е спалното ми бельо ?

- Стандартният размер спално бельо за вашия матрак е 220/240 долен чаршаф , 200/220 плик за завивка , за размер на матрака 90/200 например стандартният размер долен чаршаф е 150/220. Единствено при чаршафите с ластик се изисква да изберете размер точно по размера на вашия матрак. Например ако матракът Ви е 120/200 избирате чаршаф с ластик с размер 120/200. Чаршафът с ластик за разлика от правия чаршаф приляга точно по матрака и не се изисква да има допълнителни см.

2. За колко време ще ми дойде поръчката ?

Сайтът работи с много производители и вносители на спално бельо и домашен текстил като много зависи какво сте поръчали като артикул. За ориентировъчния срок можете да се ориентирате в секция "Доставка и плащане" най-горе в сайта.

3. С кой куриер работите ?

С куриерска фирма Еконт.

4. Изпращате ли до офис на Еконт ?

Да, разбира се, това е най-желаният вид доставка.

5. Не съм доволен от продукта и искам да го върна, как става ?

Няма проблем да върнете артикул получен от нас стига да не е пран, да е с цяла опаковка и да няма нарушен търговски вид или мирис. Връщането на продукт може да се раздели на три етапа, които трябва да се спазят от клиента и SPALNOBELIO.BG:

- Попълвате онлайн бланката Рекламации, която се намира най-долу в сайта. Формулярът е много улеснен и се попълва за минута като се изисква да се напишат вашите имена , номер на поръчка и артикул, който желаете да върнете.

- До 7 работни дни след като вече имате рекламация в нашата система наш сътрудник ще се свърже с Вас като ще даде пълни инструкции за връщане разглеждайки в детайл вашата рекламация. Ще даде адрес, на който да върнете продукте, ако е необходимо ще извика куриер за вас и с него ще уточните дали искате възстановяване на сума или замяна на продукта.

- След като продукта достигне до нас и се уверим, че условията по Рекламацията са спазени продуктът се заменя или се възстановява сумата.

6. Как връщате парите на клиентите си ?

С паричен превод през куриерска фирма Еконт или по банков път , спряно желанието на клиента.

7. Потвърдихте ми поръчката, но не получих съобщение за доставка ?

Много често се получава куриерските фирма да не изпратят съобщение към клиентите си, а пратките да са в офите им. Не се колебайте да ни потърсите, за да направим справка за движението на пратката. 

8. Каква материя спално бельо да избера ?

При нас се предлагат различни видове материи като качеството зависи от бюджета на клиента. Най-икономичната материя е микрофибър , която е синтетична , но ние препоръчваме добре познатия ранфорс или памучен сатен , 100% памук.

9. Искам спално бельо 100% памук , но не разбирам защо са на различни цени ?

Има много различни видове материи , 100% памук , най-нискокачествената от тези тъкани е памучното хасе , след което преминаваме през средния клас - ранфорс към високия памучен сатен , бръширан памук , фин памук и др.

10. Каква е разликата между пълнеж силиконова вата и силиконов пух ?

И двата пълнежа са синтетични като силиконовият пух се преработва допълнително , за да стане ситен , да не се събира и да се разпростира по завивката. Силиконовият пух е винаги по-добрият избор като в много случаи надминава и луксозните завивки с гъши пух.

11. Микрофибърът памук ли е и каква е разликата между микрофибър и памук ?

Микрофибърът е изкуствена материя и имитира памука като мекота и усещане. Микрофибърната материя обаче е известна със спарване , загряване и трудно дишане за ползвателя. Тенденцията от последните години обаче се променя, микрофибърът бива подобряван като се очаква до няколко години да надмине дори естествените материи. Памукът от своя страна се препоръчва въпреки по-скъпата си цена. Той осигурява качествена почивка като позволява на тялото да диша , да бъде в естествена температурна среда.

12. Поръчах си МАЛЪК КОМПЛЕКТ какво включва ?

Следете размерите обявени в описанието на артикула , обикновено малкия комплект е с долен чаршаф 150/220 , плик 150/220 и калъфка за възглавница 50/70 като това е стандартен размер за единично легло , другите размери , които предлагаме са СРЕДЕН КОМПЛЕКТ за приста , ГОЛЯМ КОМПЛЕКТ за спалня , МАКСИ КОМПЛЕКТ  за голяма спалня и 5 ЧАСТИ за спалня с два отделни плика за завивка.

13. Как става плащането на доставката ?

Използва се така наречената услуга ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД , т.е клиентът заплаща поръчката си , когато вземе пратката. За да удостоверите покупката си моля пазете счетоводния документ от куриерската фирма. Възможно е да направите плащане и по банков път след уговорка с наш сътрудник.

14. Не намирам сайта размер , който търся ?

Изработваме и индивудуални размери от различни материи спряно желанието на клиента. За цени на едро има и допълнителни отстъпки. Можете да направите запитване на info@spalnobelio.bg . Все пак имайте впредвид, че 99% от размерите са стандартни и прилягат на всякакъв вид легла , фотьойли. За размер можете да се консултирате отново на имейла посочен в предишното изречение или да се допитате на тел.0877677780.

15. Предлагате ли бродерия ?

Можем да направим бродерия на артикул като цените се определят спряно бройката , вида и размера на самата бродерия ,а в някои случаи и времето за изработка. Можете да направите запитване на info@spalnobelio.bg