Още 5.00лв подарък за покупки над 100.00лв с код: VELIKDEN

Доставка и Плащане

1.       Доставката в SPALNOBELIO.BG се извършва в рамките на 3-5 работни дни . За артикули, които подлежат на изработка или внос е възможно допълнително забавяне. SPALNOBELIO.BG работи с куриерските фирми ЕКОНТ и СПИДИ - до техен офис или точен адрес . По желание на клиента можем да изпратим поръчката и по друга фирма куриер като за тази цел трябва да бъде упоменато в данните за доставка към поръчката или на нашите оператори по телефона. В този случай транспортните разходи се поемат изцяло от клиента. 

2.       Доставката в SPALNOBELIO.BG е безплатна при поръчки над 149.90 лв. При по-малка стойност на поръчката доставката е фиксирана - 6.79 лв. до офис на ЕКОНТ и 5.99 лв. до офис на СПИДИ. Услугата за безплатна доставка важи при доставка до офисите на куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ. За доставка до врата на клиента се доплаща сумата от 3.99 лв, когато поръчката надхвърля 149.90 лв. и 7.89 лв. фиксирано, когато поръчката е под 149.90 лв. 

3.       24 часа - Услугата е предназначена само за продукти със стикер 24 ч.  Това е бърза доставка за 1 работен ден. Ако в поръчката има и други продукти, които нямат стикера то поръчката се обслужва с нормалния срок за доставка. Ако поръчката е пусната след 15:00ч. тя не се изпраща веднага, а на следващия ден т.е се получава след 48 ч.  Услугата важи само за поръчки, които се пускат онлайн и се заплащат с пощенски паричен превод. При плащане по банков път е възможно до 1-2 работни дни забавяне поради по-бавното осчетоводяване на сумите. Ако поръчката съдържа повече от два продукта със стикер 24 ч., повече от три бройки от един продукт или пък по време на промоции от типа (промо код, черен петък, Коледа) е възможно допълнително забавяне. 

4.       Опция преглед - Считано от 19.04.2021 г. всички пратки от онлайн магазина са с опция преглед.

5.       Плащането на поръчката се извършва чрез пощенски паричен превод на куриера, т.е клиентът заплаща поръчаното от SPALNOBELIO.BG на куриера (ЕКОНТ или СПИДИ), който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма. Пощенският оператор ( куриерската фирма ) издава документ за направеното плащане. Друг възможен начин на плащане е, плащане по банков път. За тази цел се избира опция от кошница НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: БАНКОВ ПЪТ. Клиентът получава проформа фактура на посочения от него имейл в поръчката след телефонно потвърждение. Стоката се доставя след като проформа фактурата бива платена. Плащането се извършва само в български лева. Всички цени в сайта са с начислен ДДС . Намаленията и отстъпките за акции или с код са в процентно съотношение спряно най-малкия размер на продукта.

За поръчките съдържащи един продукт, който имаме левова стойност над 500.00лв се изисква задължително плащане по банков път.

За поръчките съдържащи сбор продукти, които имат левова стойност над 2000.00лв се изисква задължително плащане по банков път.

6.       В страницата „Подаръци“ от главното меню, клиентът може да провери какъв подарък ще получи ако поръча продукти на определена сума. 

7.       Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят за потвърждение или се изпраща СМС.

8.       Продуктите се доставят от „Спално Бельо БГ 2016" ЕООД регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 205622862 и " Спално Бельо БГ 2000" ЕООД регистрано в Търговския регистът към Агенция по вписванията с ЕИК 206190688