Доставка и Плащане

Доставка и Плащане

1.       Доставката в SPALNOBELIO.BG се извършва от 2 до 10 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад . SPALNOBELIO.BG си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини : временна липса на наличност , натрупване на голям брой поръчки , ревизия и други причини, които налагат удължаване на срока на доставката . SPALNOBELIO.BG работи с куриерските фирми ЛЕО ЕКСПРЕС и ЕКОНТ. По Ваше желание можем да изпратим  Вашата поръчка и по друга фирма куриер като за тази трябва да го упоменете в данните за доставка към вашата поръчка или на нашите оператори по телефона. За доставка по куриерска фирма ЕКОНТ има доплащане от 2.00 лева .

2.       Доставката в SPALNOBELIO.BG е безплатна при поръчки над 48.00лв. При по-малка стойност на Вашата поръчка доставката Ви е фиксирана - 5.00 лева .

3.       Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж ( означава наложен платеж по Закона за пощенските услуги ) на куриера т.е клиента заплаща поръчаното от SPALNOBELIO.BG на куриера , който му носи поръчката. Възможно е и заплащане по банков път и PayPal. Плащането се извършва само в български лева . Всички цени в сайта са с начислен ДДС .

4.       Разгледайте страницата „Подаръци“ на главното меню, за да разберете какъв подарък ще получите ако поръчате продукти на определена цена.

5.       Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за потвърждение на вашата поръчка . Поръчки НЕ се изпращат ако не ни бъдат потвърдени по телефон .

6.       Продуктите Ви се доставят от „ИЗО СИСТЕМС“ ООД BG201739334 адрес: гр. София ул. Баба Тонка 16а