ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА ХАВЛИЕНИ КЪРПИ И ХАЛАТИ

Доставка и Плащане

„Спално Бельо БГ 2016" ЕООД е взело всички хигиенни мерки и спазва всички норми във връзка COVID-19, офисите и складовете на дружеството се почистват и дезинфекцират, за да сте сигурни за вашите пратки.

 

Доставка и Плащане

1.       Доставката в SPALNOBELIO.BG се извършва в рамките на 3-5 работни дни . За артикули, които подлежат на изработка или внос е възможно допълнително забавяне . SPALNOBELIO.BG работи с куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис или точен адрес . По желание на клиента можем да изпратим поръчката и по друга фирма куриер като за тази цел трябва да бъде упоменато в данните за доставка към поръчката или на нашите оператори по телефона. В този случай транспортните разходи се поемат изцяло от клиента. 

2.       Доставката в SPALNOBELIO.BG е безплатна при поръчки над 79.90лв. При по-малка стойност на поръчката доставката е фиксирана - 5.39 лв. Услугата за безплатна доставка важи при доставка до офисите на куриерска фирма ЕКОНТ. За доставка до врата на клиента се доплаща сумата от 3.89 лв, когато поръчката надхвърля 79.90 лв. и 7.69 лв. фиксирано, когато поръчката е под 79.90 лв. 

3.       24 часа - Услугата е предназначена само за продукти със стикер 24 ч.  Това е бърза доставка за 1 работен ден. Ако в поръчката има и други продукти, които нямат стикера то поръчката се обслужва с нормалния срок за доставка. Ако поръчката е пусната след 15:00ч. тя не се изпраща веднага, а на следващия ден т.е се получава след 48 ч.  Услугата важи само за поръчки, които се пускат онлайн. Ако поръчката съдържа повече от три продукта със стикер 24 ч. или повече от три броя от един артикул е възможно допълнително забавяне.

4.       Опция преглед - Считано от 19.04.2021г всички пратки от онлайн магазина са с опция преглед.

5.       Плащането на поръчката се извършва чрез пощенски паричен превод на куриера, т.е клиентът заплаща поръчаното от SPALNOBELIO.BG на куриера (ЕКОНТ), който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма. Друг възможен начин на плащане е, плащане по банков път. За тази цел се избира опция от кошница НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: БАНКОВ ПЪТ. Клиентът получава проформа фактура на посочения от него имейл в поръчката след телефонно потвърждение. Стоката се доставя след като проформа фактурата бива платена. Плащането се извършва само в български лева. Всички цени в сайта са с начислен ДДС . Намаленията и отстъпките за акции или с код са в процентно съотношение спряно най-малкия размер на продукта.

6.       В страницата „Подаръци“ от главното меню, клиентът може да провери какъв подарък ще получи ако поръча продукти на определена сума. 

7.       Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят за потвърждение или се изпраща СМС.

8.       Продуктите се доставят от „Спално Бельо БГ 2016" ЕООД регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 205622862