Ликвидация на шалтета и одеяла, допълнително намаление -10% с код: septemvri

Доставка и Плащане

Доставка и Плащане

1.       Доставката в SPALNOBELIO.BG се извършва до 3 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад . SPALNOBELIO.BG си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини : временна липса на наличност , промоции , натрупване на голям брой поръчки , ревизия, почивни дни, отпуски и други причини, които налагат удължаване на срока на доставката . SPALNOBELIO.BG работи с куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис или точен адрес . По Ваше желание можем да изпратим  Вашата поръчка и по друга фирма куриер като за тази цел трябва да го упоменете в данните за доставка към вашата поръчка или на нашите оператори по телефона. В такъв случай обаче куриерските услуги са изцяло за сметка на клиента . 

2.       Доставката в SPALNOBELIO.BG е безплатна при поръчки над 59.90лв. При по-малка стойност на Вашата поръчка доставката е фиксирана - 4.90лв . Услугата безплатна доставка важи при доставка до офисите на куриерска фирма ЕКОНТ. За доставка до врата на клиента се доплаща сумата от 3.00лв, когато поръчката надхвърля 59.90лв и 7.40лв фиксирано , когато поръчката е под 59.90лв . За доставка до гр. София - цената е 4.90лв за поръчки до 59.90лв и безплатна при поръчки над 59.90лв. 

3.       Опция преглед - изисква се от куриера при получаване на пратката . Клиентът е задължен да си поиска преглед на пратката ( ако желае да провери дали поръчаното съдържание отговаря на изпратеното от SPALNOBELIO.BG ) , за да може онлайн магазинът да позволи пратката да се отвори . Клиентът не е задължен да приеме пратката ако смята , че това , което е поръчал не отговаря на полученото.

4.       Плащането на поръчката се извършва чрез пощенски паричен превод на куриера т.е клиентът заплаща поръчаното от SPALNOBELIO.BG на куриера ( ЕКОНТ ) , който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма . Възможно е и заплащане по банков път. Плащането се извършва само в български лева . Всички цени в сайта са с начислен ДДС .

5.       Разгледайте страницата „Подаръци“ на главното меню, за да разберете какъв подарък ще получите ако поръчате продукти на определена цена. Не забравяйте да добавите подаръка в кошницата , който Ви се полага за стойността на вашата поръчка .

6.       Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за уточение и потвърждение на вашата поръчка . Поръчки НЕ се изпращат ако не ни бъдат уточнени и потвърдени по телефон .

7.       Продуктите Ви се доставят от „Спално Бельо БГ 2016" ЕООД регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 205622862