НАМАЛЕНИЯ ЧАК ДО -70%

Вносно спално бельо

Posted by Spalno Belio 07.02.2021 0 Comment(s)

Търсите ли си магазин за вносно спално бельо евтино и качествено? В нашия магазин spalnobelio.bg богат асортимент от спално бельо на едро и на дребно, изработвано от доказани български и чуждестранни производители. Използваните материи обикновено са памук, Ранфорс, сатен, жакард, бамбук, поплин, крепон, тенсел и др., но предлагаме и качествени продукти от смесени и синтетични тъкани.

 

 

При нас ще намерите разнообразни модели вносно спално бельо за бебе, за деца, за тийнейджъри и за семейни спални.

 

Нека да анализираме темата как тези тъкани се различават помежду си и кой от тях трябва да избере купувачът, когато избира вносно постелъчно спално бельо. Ще се фокусираме върху най-популярните.

 

Памукът е плат, който е предпочитан заради своята здравина и трайност от векове. Тази материя е незаменима и любовта към нея споделят и съвременните домакини. Ценовата политика за памука е много достъпна. Ако ще купувате спално бельо от памук, тогава не е нужно да губите време в търсене, тъй като при нас можете да закупите евтини и качествени памучни комплекти на най-добрата цена.

 

Сатенът е 100% памучен плат с тъкан от кепър. Той има отлични качества - не се мачка и запазва външния си вид дори след многобройни изпирания. Сатенът се характеризира с блясък и дори се приравнява с коприната по това свойство.

 

Ранфорсът е гладка и плътна тъкан, изработена по специален метод на тъкане. Тази тъкан се използва изключително често при производството на спално бельо за бебета и малки деца, както и за хора с чувствителна кожа и алергии. Ето затова тя отдавна е търсена и предпочитана сред клиентите.

 

Перкалът е сравнително нова тъкан, счита се за устойчива на износване и плътна, има високо качество и повишена якост. Перкалът се използва дори за парашути, което още веднъж говори за здравината на този материал. За спално бельо, перкалът се използва в неговия по-обработен и по-рафиниран вид. Този материал е плътен, не допуска птичият пух да излиза от възглавниците и олекотените завивки, но в същото време е много нежен и мек към тялото.

 

При нас ще намерите и вносно спално бельо на едро за детски градини, здравни центрове, хотели, хостели и къщи за гости на преференциални цени. Съвременните технологии позволяват да се произвежда широка гама от комплекти с различни модели, цветове и текстури, а дизайнерите на спално бельо предлагат разнообразни креативни решения. Нашият магазин за вносно спално бельо онлайн предлага изключително голяма продуктова гама.