НАМАЛЕНИЯ ЧАК ДО -70%

Туристически чаршаф

Posted by Spalno Belio 11.04.2021 0 Comment(s)

Какво трябва да бъде спалното бельо за хотели?

 

Спалното бельо за хотели, хостели и къщи за гости трябва да отговаря на редица задължителни параметри, които се дължат на особеностите на експлоатацията и използването на продуктите. Тъй като този вид текстил е един от най-търсените видове продукти от хотели и туристически спални, той трябва да съчетава относително ниска цена, да бъде удобен и да е лесен за грижи. Спалното бельо за хотели може да бъде решаващ фактор при избора на място за временен престой и почивка. Хотелът, разполагащ с висококачествено спално бельо, което е гладко и приятно на допир, запазвайки отличния си външен вид дори след многобройни изпирания, ще ви осигури  постоянен приток на гости и, следователно, високо ниво на доходи.

 

 

От какво се изработват чаршафите за туристическия сектор?

 

Един от най-търсените материали, от които се прави спално бельо за хотели, е сатенът. Неговите свойства, плътност и матов блясък придават на съвременните туристически чаршафи естетика и практичност. Сатенът се предлага в няколко опции и всяка от тях се радва на голямо търсене. Обикновено боядисан, щампован и избелен сатен е чудесна възможност да осигурите на гостите си усещането, че се грижите за тях и почивката им. Сатенът е много лесен за поддръжка. Качественият сатен и комплекти, изработени от него, могат да издържат на повече от триста машинни пранета. Сатенът е евтин материал, но продуктите от него се отличават с голямо разнообразие от цветове и видове. Срокът на експлоатация на сатен е достатъчен, за да възстановите напълно инвестицията в закупуването на спално бельо и да получите допълнителна печалба.

 

Друг материал, не по-малко привлекателен по своите свойства, подходящ за изработка на спално бельо за хотели, е ранфорсът, който е също 100% памучен плат. Напълно естествено, той позволява на тялото да диша и да не изпитва дискомфорт дори в горещия сезон. Устойчивостта му позволява да перете чаршафите дори ежедневно, което не се изисква толкова често, но се осигурява от производителите. Всъщност това е материал, който се отличава със своята практичност, не се износва дълго време и в същото време е удобен.

 

Друг евтин и икономичен за използване плат е поликотънът. Цената му е по-ниска от памучните тъкани, но въпреки това цената не е основното му предимство. Той е хигиеничен, издръжлив и лесен за поддръжка. Спалното бельо за хотели от поликотън е широко разпространено почти навсякъде, което още веднъж подчертава неговите предимства.