ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА ХАВЛИЕНИ КЪРПИ И ХАЛАТИ

Тик так чаршаф

Posted by vili 12.04.2021 0 Comment(s)

Може би се питате дали да инвестирате в нови чаршафи с тик так копчета или с цип?

В този пост ще разгледаме различните видове закопчаване на спалното бельо. Всяко покривало за завивка или калъфка включва „вход“, през който вътре се поставя завивка или възглавница.

 

 

Тик так или цип да изберем?

Производителите на олекотени завивки с тик так чаршаф условно са разделят на два вида: някои предпочитат да шият чаршафи с ципове, а другите - тик так чаршафи. Закопчаванията могат да бъдат разположени отстрани или от долната страна на продуктите.

 

Как да направим най-добрия избор на спално бельо, което би било максимално практично в ежедневието ни?

Ние поемаме ролята на експерти по този въпрос поради една проста причина: нашата електронна платформа предлага на българския пазар домашен текстил и спално бельо, изработени от водещи български и чуждестранни фирми. Дългогодишният опит ни позволи да направим определени изводи относно различните варианти за закопчаване на спалното бельо.

 

И така, какви са предимствата на продуктите с цип?

Първото е минималният разход на време и труд, защото копчетата се поставят по-дълго време и с по-специални пособия.

Второто е спестяването на усилия, защото за да ушиете, например, сложно закопчаване, са необходими време, ресурси и аксесоари. Поставянето на цип е много по-бързо действие, което не включва значителни разходи.

Третото е спестяването на плат, защото изработката на калъфка с цип изисква 15-20% по-малко от поставянето на копчета.

Както можете да видите, последните две предимства са от значение само за производителя. С правилната маркетингова презентация обаче той може да ги представи като ползи за купувача.

 

Материали за чаршафи с тик так копчета

Памукът е траен и екологичен материал, лесен за пране и гладене. Сред недостатъците е необходимо да се подчертае, че с мача и избледнява под въздействието на пряка слънчева светлина, но в този случай този фактор може да бъде пренебрегнат.

Жакард е бързосъхнеща, издръжлива, практична и относително достъпна материя. Тя е нежна и приятна на допир. Такива завивки са предназначени за хора с чувствителна кожа.

Сатенът е лек и приятен на допир, но поради специфичната поддръжка, не е подходящ за ежедневна употреба.

Сатенът е гладка материя с луксозен блясък, която се характеризира с уникалния си визуален интерес. Материалът не е хлъзгав, защото от вътрешната страна е с по-грапава повърхност.

Ранфорсът е топла, практична и удобна тъкан. Не се плъзга върху матрака, не се мачка, лесно се пере и не образува пилинг ефект.

 

 

 

Leave a Comment