ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА ХАВЛИЕНИ КЪРПИ И ХАЛАТИ

Спално бельо 30 лв

Posted by Spalno Belio 13.11.2020 0 Comment(s)

При нас, в онлайн платформата ни spalnobelio.bg ще намерите много спални комплекти на намаление от 30 лв. Нашите комплекти от минали колекции, които са останали в малки наличности в склада, могат да се намерят на доста изгодни цени. Ние работим само с надеждни партньори, които предлагат сертифицирани продукти, отговарящи на всички изисквания на ЕС.

 

 

Нашите комплекти спално бельо 30 лв цена на отстъпка, се изработват от първокласни естествени, смесени и синтетични материи. Тъканите на нашите комплекти спално бельо 30 лв размери, цветове и модели се отличават със своята здравина и дълъг експлоатационен живот. При нас ще намерите спално бельо 30 лв Англия, спално бельо 30 лв България, спално бельо 30 лв Франция, спално бельо 30 лв Турция, спално бельо 30 лв Китай, спално бельо 30 лв Италия, спално бельо 30 лв Испания, спално бельо 30 лв Унгария и много други.

 

 

Спални комплекти 30 лв.

 

При нас ще намерите много комплекти спално бельо 30 лв на едро или на дребно от естествен материал на намаление до 70-80%. Памукът и други естествени тъкани – Ранфорс, сатен, жакард, бамбук, коприна и тенсел се използват широко и при производството на други продукти за дома.

 

Спалното бельо от сатен ще придаде изтънчен стил на вашия дом. Приятно е на допир и е достатъчно здраво. Трябва да се отбележи, че сатенът винаги е бил по-евтин от коприната, но на външен вид наподобява на нея. Сатенът е естествен материал – 100% памук, който винаги запазва естествения си вид и структура.

 

Ако решите да похарчите по-малка сума, може да заложите на Ранфорс памук. За разлика от сатенът, той има по-дискретен блясък. Ранфорсът е много здрав, плътен, мек и приятен на допир. От него, наред със сатена, се правят изключително продуктите за новородени и малки деца.

 

Нашето спално бельо 30 лв намаление се предлага в четири размера – малък, среден, голям и макси.