Директен вносител, търговия на едро и дребно със спално бельо и хавлиени кърпи

Спално бельо коприна

Спално бельо коприна чудо

 

Непреходното, класическо и луксозно спално бельо коприна е най-финото и нежно в света. Няма материал по-мек и по-приятен на допир от коприната: не е случайно, че древните поети са сравнявали красотата на кожата с коприна. Първите копринени тъкани се появяват в родината им Китай - преди три хиляди години. Китайските майстори са знаели как да ценят своето изкуство и да пазят тайната на произвоството на коприна не по-малко внимателно от съвременните производители на „Coca-Cola“ - формулата на напитката.

В самото начало на нашата епоха бива разкрита тайната, а яйцата на копринените буби, благодарение на които се получава най-тънката нишка, започват да се отглеждат и в други страни. В момента на пазара се предлага голямо разнообразие от комплекти, както спално бельо коприна от Китай, така и спално бельо коприна Англия, спално бельо коприна Франция, спално бельо коприна Италия, спално бельо коприна Турция, спално бельо коприна Полша, спално бельо коприна Испания и други.

 

 

Копринено спално бельо

 

Плъзгащият ефект в резултат на контакт с кожата има наистина лечебен ефект и не го дразни: затова се препоръчват копринени листове и одеяла дори при хронични алергии. Тъканта е абсолютно статична, дори ако се измие и изглади, няма да бъдеш „ударен ток” от контакт с него. Коприната е отличен термостат: ако стаята е гореща и задушна, тя ще охлажда вашето тяло, а на студено ще държи внимателно топлината, която сте натрупали и няма да я оставите да замръзне.

 

 

Спално бельо от естествена коприна

 

Коприненото спално бельо може да бъде сравнено единствено с неговия по-бюджетен аналог спално бельо копринен сатен. Идеална опция е да използвате спално бельо коприна за лятото, но то може да се използва и през останалите сезони. В магазините може да намерите широка гама спално бельо коприна за бебе, спално бельо коприна ясла, спално бельо коприна градина и спално бельо коприна жени и мъже.

 

 

Спално бельо коприна мнения

 

В електронните магазини може да намерите богат асортимент спално бельо коприна размери, цветове и дизайни. Производителите обикновено предлагат комплектите в луксозна опаковка, която служи за съхранение, а и прави комплектите спално бельо коприна чанта отлична идея за подарък за всякакъв тържествен повод. В онлайн магазините са посочени детайлно всички характеристики на тези изискани и функционални продукти. В тях може да се запознаете с параметрите за спално бельо коприна цени, страна на произход и производител.