ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА ХАВЛИЕНИ КЪРПИ И ХАЛАТИ

Чаршаф торба

Posted by vili 13.04.2021 0 Comment(s)

Съвети за избор на торба за завивка

 

Торба или плик за завивка или одеяло е специално покривало, което разполага с процеп, цип или тик так копчета. Такова спално бельо ще предпази завивката или одеялото от замърсявания и неприятни миризми, и ще помогне да се създаде комфорт и уют в спалнята.

 

 

Как да изберем завивка по размер?

 

Разглеждайки магазините, можете да се объркате: там ще намерите единични и двойни торби за завивки, завивки за персон и половина и евро, детски или семейни модели, европейски и американски размери. Възниква въпроса как да изберете вида на спалното бельо, което подхожда на леглото ви? Всъщност не можете да го направите без точни измервания. Измервайки дължината и ширината на завивката и леглото, ще разберете какъв размер спално бельо ви е необходим.

 

Стандартният размер за легло и половина е 140 х 205 см; двойно - 172 х 205см; евро - 200 х 220 см. Детските модели обикновено са 140 см дължина и 110 см (понякога 100 см) ширина.

 

Чуждестранните производители посочват размерите с букви. Например, ако видите надпис Единичен / Двоен, тогава размерът на завивката е 145x200 cм.; Бебешко легло - 100х120 см.; Макси спалня - 264х234 см. и т.н.

 

Следващият въпрос е на какъв материал да се даде предпочитание при избора на торба за завивка? Калъфките за възглавници и пликовете за завивки се изработват от различни материали, а какъв тип спално бельо да купите зависи от вашите изисквания и финансови възможности. Най-популярните материи в наши дни са памук, жакард, сатен, ранфорс памук и други.

 

 

Текстура и цвят

 

Малките и деликатни принтове помагат за бързо облекчаване на умората, докато ориенталските мотиви и големите флорални отпечатъци може да ви попречат да заспите, създавайки по-активно настроение.

 

Торбите за завивка от меки и топли материи са гаранция за добра почивка и здравословен нощен сън.

Leave a Comment